Over de praktijk

de praktijk biedt plaats aan twee geneesheer-specialisten:

  • dr. Max Van den Bogaert met als specialisatie Orthopedie, traumatologie en de behandeling van sportletsels.
  • dr. Els Van Dessel met als specialisatie Algemene chirurgie, meer bepaald obesitas-chirurgie, de heelkundige behandeling van maag-, darm- en leveraandoeningen en de heelkundige behandeling van schildklierproblemen.

de praktijk biedt patiënten de mogelijkheid om via raadpleging op afspraak specialistisch advies in te winnen aangaande het probleem waarmee ze geconfronteerd worden. Bovendien hebben patiënten de keuze om hun afspraak telefonisch dan wel elektronisch, via deze website, te boeken.

Ontmoet de artsen

Max Van den Bogaert

Max Van den Bogaert

Orthopedisch chirurg

Dokter Max Van den Bogaert werd geboren op 01 juli 1977 te Wilrijk. Hij studeerde met onderscheiding af aan de Universiteit Antwerpen als arts in 2004 en promoveerde als Orthopedisch chirurg aan diezelfde Universiteit Antwerpen in 2010.

Max genoot zijn 6-jarige opleiding (als assistent) tot chirurg in volgende ziekenhuizen: AZ Monica te Deurne, ZNA Stuivenberg te Antwerpen, UZ Pellenberg te Leuven en UZA te Edegem.

Dr. Max Van den Bogaert is sedert 1 oktober 2010 tewerkgesteld als Orthopedisch chirurg in ZNA Stuivenberg te Antwerpen en ZNA Sint-Erasmus te Borgerhout. Naast Algemene Orthopedie houdt hij zich vooral bezig met knie-, voet- en enkelproblematiek, Traumatologie en sportletsels.

Els Van Dessel

Els Van Dessel

Algemeen chirurg

Dokter Els Van Dessel werd geboren op 6 juni 1981 te Duffel. In 2006 behaalde Els haar diploma als arts, zij studeerde af met grote onderscheiding. Nadien startte een 6-jaar durende opleiding tot algemeen chirurg in verscheidene ziekenhuizen: ZNA Middelheim, het Universitair Ziekenhuis en GZA Sint-Vincentius te Antwerpen en en Amphia ziekenhuis in Breda. Aansluitend hieraan volgde zij een bijkomende opleiding gedurende een jaar in Tilburg.

Je kan bij dokter Van Dessel terecht voor algemene chirurgie (liesbreuken, huidletsels, littekencorrectie), endocriene chirurgie (bijnier-, bijschildklier-, schildklier), bariatrische chirurgie (gastric bypass, gastric sleeve), proctologie (aambeien, anale fistel, fissuur) en abdominale chirurgie (lever,slokdarm, maag, galblaas, pancreas, darm pathologie).

WIST JE DAT …

… het pand, gelegen in de Molenbergstraat 4 te Rumst, werd aangekocht door dr. Max Van den Bogaert op 17 september 2013?

… dit pand de voorgaande jaren reeds dienst had gedaan als schilderswinkel, bankfiliaal en de afgelopen tien jaren als Egyptisch restaurant “Cleopatra”?

… de verbouwingen tot dokterspraktijk werden aangevat in november 2013 om uiteindelijk op 18 november 2014 officieel de deuren te openen als de praktijk?

… de praktijk het werk is van architecte Marijke Van Loo?

Onze partners